Lumion збільшила бібліотеку анімованих людей

29.09.2024

Остання версія Lumion включає 103 нових анімованих персонажа, розширений контроль над тінями з трасуванням променів та чіткіші попередні перегляди мініатюр матеріалів.

Анімовані персонажі Lumion демонструють реалістичні рухи та потенціал дизайну, демонструючи, як передбачувані мешканці можуть з ним взаємодіяти.

Колекція є різноманітним набором персонажів, моделі яких підходять для різних сфер діяльності, включаючи сферу гостинності, охорони здоров'я, догляду за дітьми та бізнесу. Сюди входять прогулянки, виступи, телефонні дзвінки, фотографування, заняття спортом та багато іншого.

Більший контроль над тінями при включеному трасуванні променів забезпечує новий повзунок розміру сонячного диска. Користувачі просто збільшують сонячний диск, щоб отримати м'якіші тіні, і зменшують, щоб отримати різкіші. А нові мініатюри попереднього перегляду в бібліотеці матеріалів були збільшені, що дозволяє користувачам чіткіше бачити деталі текстур.


Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів Lumion в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-8268.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
09.10.2024
Нові функції Microsoft Office 2024
Огляд новинок Microsoft Office 2024 для Windows.
Детальніше
05.09.2024
Потужні оновлення Uspacy
Відбувся реліз нових можливостей української платформи для внутрішніх комунікацій компаній.
Детальніше
btn Смотреть другие новости