JetBrains оновив усі IDE

27.08.2024

Фахівці JetBrains презентували оновлення 2024.2 для своїх IDE. Вони покращують якість та швидкість роботи AI Assistant для різних мов програмування, а AI-чат тепер підтримується GPT-4o.

Розробники повинні отримати вигоду від помічника, який може завершувати код швидше та краще. Оновлена ​​версія доступна для коду мовами програмування Java, Kotlin та Python. Завдяки підтримці GPT-4o відповіді мають бути точнішими. Крім того, відповіді будуть забезпечені посиланням на джерело або контекстом, щоб дати користувачам найкраще уявлення про точність відповіді.

Новий термінал зберігає основні функції вбудованих середовищ розробки (IDE). Крім того, нові середовища тепер включають новий розділ історії команд, де розробники можуть знайти нещодавно виконані команди.

Радикальних змін зазнав й інтерфейс користувача (UI), підготовка до якого велася кілька років. Тепер він використовується за умовчанням, незважаючи на протести деяких розробників, які вважають його гіршим за старий. Плагін, який повертає до того, що зараз називається класичним інтерфейсом користувача, отримав безліч п'ятизіркових відгуків з коментарями, в тому числі про те, що старий інтерфейс «займає менше місця, краще видно на панелі навігації, значки з вертикальним/горизонтальним текстом для вікон інструментів на бічній панелі набагато краще, ніж у новому інтерфейсі, зміни в розміщенні деяких значків також краще, ніж у старому інтерфейсі».


Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів JetBrains в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-8268.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
05.09.2024
Потужні оновлення Uspacy
Відбувся реліз нових можливостей української платформи для внутрішніх комунікацій компаній.
Детальніше
20.08.2024
Adobe впровадила нові функції для Illustrator і Photoshop
Компанія запустила нові ШІ-інструменти для своїх провідних продуктів.
Детальніше
btn Смотреть другие новости