ESET посилює захист

25.10.2024

Домашнім користувачам ESET представлено оновлені продукти для забезпечення ще більш потужного захисту пристроїв Windows, macOS, Android та iOS, а також конфіденційних даних на них. Рішення з покращеним функціоналом допоможуть захистити пристрої від нових складних кіберзагроз, які постійно розвиваються.

Головні новинки та покращення функцій захисту ESET:

  • ESET Folder Guard, що у складі ESET HOME Security Premium, дозволяє створити список захищених папок, файли в яких не можуть бути змінені або видалені ненадійними програмами.
  • Багатопотокове сканування покращує продуктивність для багатоядерних процесорів Windows, шляхом розподілу запитів на сканування між доступними ядрами ЦП.
  • Сканер посилань у складі ESET Mobile Security покращує захист шляхом блокування потенційних фішингових атак з вебсайтів або доменів з бази даних ESET.
  • Оновлений «Ігровий режим» дозволяє створювати список додатків, після відкриття яких запускається спеціальний режим.
  • «Управління паролями» тепер містить опцію віддаленого виходу під час входу на інших пристроях.
  • Вдосконалення захисту пристроїв Mac тепер має новий уніфікований брандмауер із базовими та розширеними параметрами налаштування в основному графічному інтерфейсі відповідно до різних потреб користувачів.

Рішення ESET залишаються простими у використанні завдяки платформі ESET HOME для управління безпекою, доступній для всіх основних операційних систем.


Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів ESET в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
18.10.2024
ABBYY очолила категорію платформ інтелектуального аналізу даних
Компанія відзначила повноту бачення та здатність до виконання своєї платформи аналітики процесів Timeline.
Детальніше
09.10.2024
Нові функції Microsoft Office 2024
Огляд новинок Microsoft Office 2024 для Windows.
Детальніше
btn Смотреть другие новости