ElevenLabs впровадила ШІ-генератор звукових ефектів за текстом

19.06.2024

ElevenLabsпредставила AI Sound Effects, здатний із тексту генерувати різні звукові ефекти. За словами розробників компанії, під час навчання Ш-моделі та створення бібліотек було налагоджено співпрацю з платформою Shutterstock, яка надала доступ до матеріалів з бібліотеки контенту багатьом компаніям індустрії, включаючи OpenAI, Meta та Google.

Новий інструмент допоможе створювати звукові ефекти для подкастів, фільмів або ігор, включаючи вибухи, плеск води тощо. AI Sound Effects може генерувати звукові ефекти тривалістю до 22 секунд на основі підказок користувача. Їх можна комбінувати з голосовою та музичною платформою компанії. Сервіс надає користувачам як мінімум чотири варіанти аудіокліпів, що завантажуються.

Sound Effects доступна безкоштовно та на комерційній основі. На ринку є альтернативні бібліотеки з кліпами зі звуковими ефектами потреб сегмента. Але їх тарифи найчастіше вищі, і нерідко виникають проблеми з підбором потрібного типу звуку. ElevenLabs підкреслила, що розробила Sound Effects "для швидкого, доступного та масштабного створення насичених та захоплюючих звукових ландшафтів".

Схожі інструменти вже пропонують інші компанії. Так, Stability AI представила Stable Audio для генерації аудіокліпів з музичними доріжками та звуковими ефектами, а ШІ-моделі Meta AudioCraft генерують природний звук, як то, фоновий шум, вітер або рух автомобілів.


Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів ElevenLabs в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
05.09.2024
Потужні оновлення Uspacy
Відбувся реліз нових можливостей української платформи для внутрішніх комунікацій компаній.
Детальніше
27.08.2024
JetBrains оновив усі IDE
Популярний серед розробників виробник ПЗ випустив поновлення 2024.2 для всіх IDE.
Детальніше
btn Смотреть другие новости