Atlassian надає власні доменні імена для Jira

27.06.2024

Atlassian незабаром закриє свою сумнозвісну заявку на функцію CLOUD-6999, відкриту у 2011 році у відповідь на запити клієнтів, які шукають власні домени для її хмарних продуктів, оскільки вона стверджує, що функція вже реалізована.

Реалізація власних доменів в Atlassian вимагає двох піддоменів. Як пояснюється в документі підтримки, користувачам необхідно буде використовувати шаблон subdomain. subdomain. domain. Якби The Register був користувачем Jira, довелося б створити власний домен на кшталт jira.instance.theregister.com.

Atlassian стверджує, що структура необхідна для захисту від атак типу «людина посередині», але й подвійний піддомен – не найелегантніше рішення.

За словами представників компанії, користувачі «зможуть створювати посилання з більш короткою базовою URL-адресою, яка повністю налаштовується, яка перенаправляє користувачів на повну URL-адресу». Також говориться, що домени користувача будуть доступні тільки клієнтам, які підпишуться на ліцензію Cloud Premium. Ця ліцензія була запущена у 2019 році – через вісім років після публікації CLOUD-6999 у 2011 році. CLOUD-6999 буде закритий через 30 днів після запуску доменів користувача в третьому кварталі, що має покласти край цій ситуації.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів Atlassian в компанію «ФОРТ СОФТ» електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-8268.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
09.10.2024
Нові функції Microsoft Office 2024
Огляд новинок Microsoft Office 2024 для Windows.
Детальніше
29.09.2024
Lumion збільшила бібліотеку анімованих людей
Персонажі ілюструють ходьбу, презентацію, телефонні дзвінки, фотографування, заняття спортом та багато іншого.
Детальніше
btn Смотреть другие новости