Редактор Python в Excel доступний інсайдерам Microsoft 365

19.07.2024

Восени минулого року Microsoft представила новий експеримент над надбудовою Excel Labs. Він дозволяє користувачам писати та редагувати формули Python в Excel за допомогою спеціального редактора коду. Тепер корпорація повідомляє, що цей редактор став доступним як вбудована опція в Excel.

Редактор Python розширює можливості Python Excel, надаючи більше місця для редагування для написання великих блоків коду, а також функції підвищення продуктивності. У редакторі можна побачити список усіх осередків Python на аркуші. Кожен осередок розглядається як осередок коду в блокноті Jupyter. На панелі редактора можна редагувати комірки та запускати їх. Результати можуть відображатися в електронній таблиці Excel.

Середовище програмування Python, вбудоване в Excel, дозволяє, серед іншого: відображення осередків у порядку виконання поряд з результатами виконання коду кожного осередку, що спрощує налагодження та розуміння коду. Редактор також надає більше місця для роботи з більш довгими сценаріями. Можна написати код у редакторі, клацнути в іншому місці програми, але не доведеться передавати код до Excel, доки він не влаштує. Це дає більше гнучкості та контролю за застосуванням коду в книзі. Крім того, в режимі перерахунку при редагуванні та фіксації з редактора буде розраховуватися тільки цей осередок (як у блокноті), забезпечуючи швидший цикл зворотного зв'язку.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку ліцензійних програмних продуктів Microsoft в компанію «ФОРТ СОФТ» електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-8268.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
09.10.2024
Нові функції Microsoft Office 2024
Огляд новинок Microsoft Office 2024 для Windows.
Детальніше
29.09.2024
Lumion збільшила бібліотеку анімованих людей
Персонажі ілюструють ходьбу, презентацію, телефонні дзвінки, фотографування, заняття спортом та багато іншого.
Детальніше
btn Смотреть другие новости