Canva придбала пакет рішень для дизайнерів Affinity

28.05.2024

Компанія Canva, відома своєю платформою для роботи з графікою, оголосила про придбання розробника програмного забезпечення Affinity для професійного редагування фотографій, ілюстрацій, графічного дизайну та верстки сторінок.

У пакет Affinity входять такі продукти, як Affinity Designer, Affinity Photo та Affinity Publisher, які надають функції, аналогічні програмам Adobe Illustrator, Photoshop та InDesign відповідно. Повідомляється, що продукти пакету Affinity отримали високу оцінку у професіоналів завдяки високій продуктивності та «бездоганній кросплатформовій сумісності» з macOS, Windows та iPadOS, а також були відзначені провідними галузевими нагородами.

Акценти переходу Affinity до сімейства Canva:

  • Будь-яка інтеграція Affinity з Canva, здійснюватиметься за допомогою додаткових ресурсів від Canva і не буде заважати клієнтам продовжувати розробляти функції та покращення, які в програмах Affinity.
  • У планах синхронізація документів і ресурсів Affinity на всіх своїх пристроях, а також можливість ділитися своїми файлами Affinity та спільно працювати над ними. 
  • Бізнес-модель Canva — це підписка. Affinity залишається безстроковою ліцензією.
  • Оновлення до безстрокових ліцензій будуть виходити, найближчим часом планується підтримка змінних шрифтів, інструменти змішування та ширини, автоматичний вибір об’єктів, багатосторінкові розвороти, експорт ePub та багато іншого.
  • Обліковий запис Affinity залишається незмінним, і веб-сайт продовжуватиме продавати програми та доповнення. Можна продовжувати керувати покупками та завантаженнями так само, як завжди.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів Canva в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)-333-82-68.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
18.10.2024
ABBYY очолила категорію платформ інтелектуального аналізу даних
Компанія відзначила повноту бачення та здатність до виконання своєї платформи аналітики процесів Timeline.
Детальніше
09.10.2024
Нові функції Microsoft Office 2024
Огляд новинок Microsoft Office 2024 для Windows.
Детальніше
btn Смотреть другие новости