ABBYY очолила категорію платформ інтелектуального аналізу даних

18.10.2024

Платформи для аналізу процесів допомагають компаніям швидше приймати розумні рішення на основі даних, щоб вони могли досягати операційних цілей та отримувати конкурентну перевагу. Gartner Magic Quadrant для платформ аналізу процесів вивчає поточні ринкові сили та провідних постачальників платформ для аналізу процесів.

ABBYY Timeline – це комплексна платформа для аналізу процесів, що пропонує виявлення, аналіз, моніторинг, прогнозування та моделювання процесів. Її простота використання та платформа без коду дозволяють організаціям розуміти та покращувати всі типи процесів, навіть якщо вони неструктуровані, заплутані та несистематизовані.

За словами дослідників, до 2026 року 25% підприємств по всьому світу використовуватимуть платформи інтелектуального аналізу даних як перший крок до створення цифрового двійника для бізнес-операцій, що відкриє шлях до автономних бізнес-операцій.

Звертайтеся, будь ласка, з питаннями про покупку програмних продуктів ABBYY в компанію «ФОРТ СОФТ» за електронною поштою: [email protected] або за телефоном: +380(44)333-8268.

  • Розкажіть друзям:
Дивитися всі новини
09.10.2024
Нові функції Microsoft Office 2024
Огляд новинок Microsoft Office 2024 для Windows.
Детальніше
29.09.2024
Lumion збільшила бібліотеку анімованих людей
Персонажі ілюструють ходьбу, презентацію, телефонні дзвінки, фотографування, заняття спортом та багато іншого.
Детальніше
btn Смотреть другие новости